Най-добрите 7 бутилки за шейкър да купите през 2018 година

Намерете купчините с тези удобни белтъчни миксери

Ако сте в смесване на протеинов прах във водата, млякото, ласкателката и отвъд нея, а след това да имате бутилка за разклащане, за да сте сигурни, че разбивате всички бучки, е от съществено значение за вкусна напитка за дегустация. И докато може би просто искате да поръчате първата, която се появява в търсенето ви, е чудесно да знаете, че има изненадващо много разлики в тези прости бутилки. Някои от тях са по-подходящи за привеждане в салона, а други имат удобен контейнер за съхранение на протеина, така че да можете да го смесвате при поискване. Нещо повече, тези бутилки могат да отидат отвъд протеиновия свят и да смесват здрави превръзки за салата, тесто и всичко друго, което се нуждае от добро разклащане.

За да ви помогне да намерите най-подходящата за вас. Тук, най-добрите бутилки за разклащане за всичките ви нужди.

BlenderBottle е почти Светият Граал на бутилките за разклащане в света на здравеопазването и фитнес благодарение на патентованата система за смесване, използваща топка за тел, а с над 16,700 клиентски отзива и 77% от 5-звездните, можем да разберем защо. Не само, че малката топка смесва всички ваши добавки като професионалист, но никога няма да ръждясва, чип или кори, така че можете да я оставите в контейнера от 28 грама без притеснение. Подходящ е за всичко от фъстъци и протеинови шейкове до фибри напитки - дори течове, превръзки или други парченца течности, които се нуждаят от добър шум. И най-добрата част е, че е безопасна за съдомиялна машина, достъпна, а капачката (която има лесен носач) няма да се затваря в носа ви. Той също така идва в набор от цветове, така че можете да определите един за всеки член във вашето домакинство или да го съчетаете с любимото си тренировка износване.

Когато се нуждаете от енергия преди играта и след възстановяване на играта, Hydra Cup ще ви спести с двустранния си цилиндър (всяка страна има 12 унции). Разбъркайте и подхождайте на възможностите си за напитки с протеиново разклащане от едната страна и вода или електролитна захранваща напитка от другата страна, задръжте нещата ледено запълнени, като напълнете една секция с кубчета или просто използвайте едната страна като контейнер за съхранение на ключове, пари и други малки стоки, когато сте на тренировка. Друг плюс е, че никога няма да се притеснявате за разливане, тъй като се вписва в повечето купи, независимо дали сте в колата си или на неблагодарна.

Тази бутилка се произвежда в САЩ, е без BPA и има над 1,400 отзива, така че какво чакате?

Тази бутилка с 21.5 унции се предлага с две отделения за съхранение (един контейнер от 150 мл. И един контейнер от 200 мл.), Които се поставят на дъното заедно с таблата за организиране на хапчета с три части, така че ако сте човек, който обича да разклаща нещата -go (и да поддържате добавките си на ръка), версията на 321 Strong е за вас. И за разлика от други подобни модели, които имат метални топки или кичури, които се движат свободно около себе си, тази пролетна струя остава в капака, така че няма да имате проблеми с шума, когато се опитвате да се концентрирате върху повече повторения.

Той е BPA-, BPB- и без фталат и е най-горната част на сейфа за миялна машина. Той също е продукт на Amazon Choice с рецензенти, който заявява, че това е удобно устройство "всичко в едно".

За всеки, който работи много или има голямо активно семейство, знае ли, че почистването на бутилките ви от шейкър всяка вечер може да е болка. Ако това звучи като теб, тогава комплектът може да е по-ефикасен начин да получите протеин, без да се подслонявате над чиниите. С тези три 24 унции. бутилки, ще можете да ги оставите в съдомиялната машина след тренировката и още две да използвате. Освен че не съдържат BPA, те също отблъскват миризми, които са голям продавач за всеки, който често пие протеинови напитки (миришат!). Те също имат вградено отделение за съхранение на прах или добавки, които можете да вземете.

Любовта на рецензента, че имат възможност да запазят един на работа, в колата и извън него, така че никога да не са с празни ръце. Плюс това пластмасовата топка, която се смесва, не ръждясва като другите конкуренти на метала.

Ако сте някой, който се притеснява да подменя бутилката Ви по цялото време, Contigo е много, тъй като идва на достъпна цена. Освен атрактивната цена, той има всички предимства на по-скъпата единица: маркери за измерване, заоблено дъно и претеглена топка, за да се намали натрупването на прах, капак за улеснение при разклащане и разбъркване и това е най-горната съдомиялна машина сейф. Предлага се и в различни цветове и в 20 унции. и 28 унции. размери, които да се приспособят към нуждите Ви от гориво.

Електрически плодове и зеленчуци, бебешка храна, автоматичен шейкър ... има ли нещо, което Gnker не прави? С всички бонуси на блендер-среща-шейкър бутилка (в преносим размер), можете да използвате тази 13 унция. multitasker разнообразие от различни начини, тъй като има шест ножове, вградени в основата. Можете също така да го зареждате със стандартно USB зарядно устройство, така че да не търсите повече батерии. Обичаме това звено за всеки, който отива директно от фитнеса до офиса и не иска да харчи щастие за протеинови шейкове в сок бара.

Тъй като PROMiXX е проектиран от същите производители като устройствата за смесване на Vortex, вие знаете, че получавате отлична сделка с този шейкър. Не само изглежда страхотно (и много високотехнологично), но батерията, задвижвана с притурка, е 100% неустойчива, така че намирането на бутилката ви е избухнала в долната част на чантата ви няма да е проблем. Купувачите също го обичат за мерните маркери и нулевия фактор за кълбо, като казаха, че острието (което е специално изработено тънко острие за да бъде точен) получава дори и най-трудните съставки като пясъчни суроватъчни прахове и груби ядки, за да се съчетаят добре. Също така, почистване на това нещо? Не може да бъде по-лесно: просто добавете вода и капка детергент, след което активирайте. Готово.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .