8-те най-добри джоба за дъжд за мъже да купят през 2018 година

Останете сухи през елементите, за да можете да продължите с фитнес целите си

Независимо от открития си спорт или приключение по избор, няма нищо, което може да постави амортисьор на вашите планове, като дъжд-напоени панталони. Докато не можете да контролирате Майката Природа, можете да изберете чифт панталони, които да поддържат краката ви сухи, без значение колко дъжд избира да отприщи.

От тези, които са добри за туризъм и колоездене до тези, които получават точки за стил, там са дъжд панталони там, които разполагат с разнообразие от функционалности и припада. Тук, най-добрите дъжд панталони за мъже да купуват.

Когато става въпрос за дежурство срещу дъждовете, тези панталони от Патагония от Торентсшъл са дъждовни за работата. Лицето им е направено от 100% рециклиран найлон, докато корпусът е изработен от специалната платформа на Патагония с 2.5 слоя H2NO Performance Standard. С еластична талия и ципове, които се простират от глезена до бедрото на всеки крак, те лесно се повтарят и изключват, без да свалят ботушите ви и също така са чудесни за пътуване, тъй като панталоните могат да бъдат пълнени в един от джобовете и се сгънаха в чист пакет. Докато са издръжливи, те също са дишащи, така че те няма да ви оставят намокрени от пот.

Те идват в размери XS-XXL и в няколко различни цвята. Клиентите ги обичат за простия, функционален дизайн и ги носят за всичко - от туризъм до колоездене и извън него.

Тези ултра леки панталони от Монтане са толкова леки, че едва ги усещате, но те са ви покрили. Докато те са направени за пътека, те са чудесно за туризъм и други дейности на открито, както добре.

Те имат еластична талия с заключващ се шнур и еластична за маншетите, за да ги предпазят от обувките ви. Страничните ципове на четвърт дължина ги правят лесни за навлизане и изключване на обувките, а отразяващите детайли помагат за видимостта. Те идват в различни размери, включително тези за по-къси крака.

Тези панталони ще държат краката ви сухи, без да разбиете банката. Прости и прости, те са изработени от 100% полиуретан, с бързо сухо свързване. Те са изработени, за да издържат на времето, но също така имат достатъчно разтягане в тях, за да се движат удобно.

Те имат регулируема еластична талия и се предлагат в размери от XS до 4X-Large. Клиентите твърдят, че са издръжливи и се представят добре за цената. Единият дори каза, че са се приземили добре през шестте часа монсън в Исландия. Някои обаче отбелязват, че не са толкова дишащи като другите марки.

Тези дъждовни панталони от надежден търговец на дребно LL Bean получават отличителни знаци за тяхната издръжливост, комфорт и функционалност на разумна цена. Изработени от найлонов материал от полипропилен TEK2.5® с усъвършенствано керамично покритие, те не само са водоустойчиви, но и изключително дишащи, което е чудесно, когато става въпрос за туризъм в горещо време. Те имат еластична талия с дръжка и цип на краката. Те идват в разнообразни размери, както редовни, така и високи.

Като цяло те са стандартна, функционална двойка дъждобрани за туризъм с всички качествени детайли, за които е известно LL Bean. Най-малко 80% от хората над 100, които прегледаха тези панталони на LL Bean, казаха, че ще ги препоръчат.

Независимо дали пътувате да работите на велосипед или просто да се забавлявате, нищо не може да разруши пътуването ви по-бързо от чифт напоени панталони. Тези найлонови дъждовни панталони от душовия пас са предназначени да предотвратят това да се случи, дори и по време на дълги вози през дъжда. Изработени от трислоен водоустойчив, дишащ материал Artex, те са толкова здрави, колкото са удобни. Имат еластична талия и глезени с цип и са снабдени с две ъглови ленти за закачалки, за да държат краката на панталоните ви от веригата и коляното на мотора. За безопасност, те също така имат отразяваща облицовка, така че да можете да ги виждате по-лесно по време на слабо осветление.

Тези панталони също са с мрежеста чанта за опаковане на друг чифт панталони, които да носят, когато стигнете до вашата дестинация. Повечето рецензенти на Amazon са доволни от стойността и издръжливостта на тези панталони, въпреки че някои се оплакват, че не са достатъчно дишащи.

Понякога трябва да се откроите и тези дъжд панталони определено ще ви помогнат да направите точно това. В неонови ярки цветове с отразяващи детайли, те ще ви помогнат да забелязвате, докато ловите риба, пешеходен туризъм или участвате в други дейности, и същевременно ще ви изсушават. Те имат еластична талия, два странични джоба с бункер и са изработени от здрав полиестер.

Те са икономичен избор, а клиентите казват, че са чудесни за запазването на водата. Обърнете внимание, обаче, че факторът на дишането не е особено висок. "Определено можете да ги настигнете, но просто трябва да се обличате интелигентно според вашата дейност", пише един рецензент на Amazon.

Тези водоустойчиви панталони са предназначени за защита от студено време, когато искате да останете сухи, както и топло. Независимо дали сте на ски, снегоходки, пешеходен туризъм или по друг начин издръжливи студени температури, тези панталони, облицовани с руно, ще запазят елементите в залива. Те имат четири джоба с цип, които държат нещата ви и вътрешните еластични гети и цип, с цип, за да пазят снега и дъжд.

Клиентите казват, че са удобни, ефективни (прочетено: супер топло) и отлична стойност за цената. Някои отбелязват обаче, че те са склонни да се движат по-малки и да предлагат оразмеряване.

Ако искате да отидете докрай с вашата защита от дъжд, може да искате да разгледате дъждобран като този от Grunden. Той е проектиран да бъде водоустойчив, както и дишащ, и може да се използва за всичко - от риболов до ски на открито. Чантата има вътрешен джоб с цип с цип, джоб за товари и велкро в глезените. Лек и лесен за пакетиране.

Клиентите казват, че това биберон наистина се издържа на времето и ви държи суха и топла в най-трудните условия. "Не мога да питам много повече от злополучното оборудване", пише един рецензент на Amazon.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .