8 най-добри външни подаръка за купуване през 2018 година

Дайте на любимия си подарък, който те могат да се насладят в природата

Когато става въпрос за рождени дни или празници, няма нищо по-добро за този активен човек в живота ви, отколкото да ги получиш голям подарък на открито. Външните подаръци могат да бъдат много по-добри от традиционните подаръци, защото са едновременно функционални и забавни. Ако купите някой чисто нов чифт туристически ботуши, те ще оценят ползата от подаръка и ще бъдат готови да ударят следа.

Дори ако вашият приятел или член на семейството ви не е запален природолюбител, един подарък на открито може все още да е умен вариант. Правилният външен подарък може да бъде чудесен начин да въведете любимия си човек в забавлението на дейности на открито, независимо дали това е пешеходен туризъм, риболов, плуване или просто игра на задния двор. Разгледайте някои от най-добрите подаръци на открито, за да намерите подходящата опция за всеки в списъка си.

Голяма възможност за подарък за любовника на открито е преносимият хамак. Популярни сред студентите и всеки, който има достъп до две дървета, тези прости хамаци лесно се преобръщат в чанта и могат да се носят в малка раница или чанта. Задържани само с две лесни за закрепване ремъци, няма никакво досадно свързване на възел или захващане на куки, за което да се притеснявате. Можете да изкарате хамака от торбата, да я настроите за секунди и след това да се отпуснете, независимо дали сте на планински връх или в местния парк.

Има десетки марки, продаващи подобни продукти. Amazon посочва Newdora Ultralight Hammock за най-добър продавач. Той има 4.5-звезден рейтинг с повече от 400 отзива. Изработени от парашутен материал, хамаците на Нюдора са леки, но силни. Рецензенти похвалиха простотата на хамака и полезността както за възрастни, така и за деца.

Независимо дали купувате за някой, за когото знаете, че прекарва много време навън или се нуждаете от уникален подарък за някой, който обича да се разхожда наоколо, този хамак е полезен за всички видове хора.

Един от най-добрите възможности за подаръци на открито за хора от всяка възраст е спално чувалче. Спалните чували са чудесни за всякакъв вид къмпинг, от задния двор с децата до брега на реката по време на каяк. Спалното чувал "Coldman Brazos Cold Weather" е страхотна възможност за подарък, благодарение на неговата гъвкавост и високи оценки. Този спален чувал Coleman е предназначен за употреба при температури от 20 до 40 градуса, което го прави идеален за летни и есенни вечери. Също така, торбичката с цип easy има повече от 1400 рецензии от Amazon и 4,5 звезди. Рецензенти съобщават, че спалното чувалче ги държи топло и спокойно през цялата нощ.

Ако търсите полезен и забавен външен подарък, докато управлявате бюджета си, помислете за бутилка за многократна употреба. Бутилката за вода Camelbak Chute е евтина и може да продължи почти завинаги. Без BPA и BPS, тези твърди, пластмасови бутилки за вода могат да обработват горещи и студени течности, така че да можете да ги използвате, за да ги хидратирате с вода или да се нагреете с кафе с огън. Тази бутилка с вода от Amazon Choice е идеална за пешеходен туризъм, тъй като е с размер от един литър, но може да предложи и ежедневна употреба, като удобен офис сътрудник или освежаващ стол за напитки в деня на разглеждане на забележителности. С около 3000 коментара за Amazon и 4.5-звезден рейтинг, това е бърза, евтина и лесна опция за подарък за почти всеки.

Отдалечените подаръци са популярна опция за мъжете. От лов и риболов до къмпинг и планинско колоездене, много мъже в Съединените щати обичат да се отправят на открито в свободното си време. Ако човекът от вашия списък се вписва в тази категория, разгледайте раницата LLBean за туризъм като универсален външен вариант, който може да подсили почти всяка дейност на открито, която избере да направи.

Днешният пакет All Conditions Waterproof е пример за раница LLBean, която е подходяща за ежедневна употреба, както и за сурови и дъждовни туристически нужди. Пакетът включва водоустойчива категория IPX6 и отварящ се капак за защита на вашите съоръжения от елементите. Той също така разполага с редица удобни джобове и ремъци, с които лесно можете да слагате всичките си съоръжения от смартфон до оборудване за къмпинг.

Друга голяма възможност за подаръци, свързана с открито, е мултифункционалният инструмент. Тези дълготрайни елементи са стъпка нагоре от известните ножове на швейцарската армия. Например опцията Amazon Choice, Leatherman Wingman, включва клещи, ножове за тел, отвертки, ножици, нож и малък трион, сред другите инструменти. Това е идеално за рязане на въже, докато се къмпинг, подрязване на линията, докато се извършва риболов или просто подготовка за всякакви външни потребности, които могат да възникнат. Тези джобни инструменти могат да се съхраняват в джоб или раница за лесен достъп и са задължителни за всеки любител на природата, който е навън и редовно.

Независимо дали купувате за някой, който живее близо до малък градски парк или световно известен национален парк, отлична опция за подарък е чифт туристически ботуши. Тези полезни и издръжливи обувки ще възбудят почти всеки и лесно могат да бъдат съчетани с обещание за лятна екскурзия или многодневни походи.

LLBean Trail Модел 4 туристически ботуши са забавен и функционален вариант, въпреки че магазинът в Freeport, Maine, разполага с много други опции за обувки за мъже и жени. Обувките Trail Model 4 работят добре, защото са водоустойчиви, но дишащи. Има широки и стандартни размери за всеки тип крака. Тези ботуши са предназначени както за удобство, така и за дълготрайност, с брони и пети, които няма да намерите във всеки чифт туристически ботуши.

Ако търсите подарък за страстен външен човек или спортист, който често тренира навън, чудесна възможност е хидратация. Идеален за пешеходен туризъм, колоездене или бягане, пакетът за хидратация ви позволява да изпивате вода от дълга тръбна слама от големия воден пакет в раницата. Един от най-продаваните хидро пакети на Amazon е един от Cherainti, който е евтин и се вписва в съществуващите раници. Предлагат се и комбинирани пакети за хидратация и раници.

За детето в живота си, стартовият комплект от риболовни принадлежности може да бъде идеалният начин да го накарате да се развълнува за живота на открито. Помислете за комплекта риболовно оборудване от PLUSINNO, което е популярно и добре оценено на Amazon. Със светъл риболовен стълб, линия и играчка, комплектът PLUSINNO ще даде на детето всичко, което той или тя трябва да се научат да ловят риба. Полюсът е специално проектиран за малки ръце и е достатъчно лек, за да може лесно да се маневрира. Амазонските прегледи за този продукт идват от много родители и баби и дядовци, които са купили подаръка и са доволни от реакцията на детето и производителността на продукта.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .